”Detta är en sann, ärlig och mänsklig historia om att hitta sin inre styrka och mod. Emma är en sann inspiratör för alla, och en sann äventyrare – någon som är rädd men vågar ändå.”

– Annelie Pompe, äventyrare

————————————————————————————————-

”En välskriven och lättillgänglig läspärla som är både en känslosam berg-och dalbana och en fantastisk biografisk äventyrsberättelse men framförallt en inspirerande och hoppfull handbok för ett bättre mående. Rekommenderas varmt!”

– Agneta Norrgård, boktipsare i P4 Västernorrland

———————————————————————————————–

”En fartfylld och hoppingivande livshistoria som lämnat mig berörd och uppfylld av energi, Emmas energi.”

– Sofia Rutbäck Eriksson, författare

———————————————————————————————–

”Fantastisk bok om att bli fri från ångest. Det är en välskriven och gripande bok som jag tror många kommer att ha nytta av och må bättre av när de läser. En sådan bok man kommer bläddra i då och då för att bli peppad och påminna sig om vad man behöver göra för att inte må dåligt igen.”

– Jos böcker

———————————————————————————————–

”Toppbetyg! Wow vilken debut. Jag har sträckläst. Mycket lättläst och välskriven. Har ett härligt tempo och driv i berättelsen. Jag har aldrig innan gett toppbetyg till en självbiografi men det får du Emma. Rekommenderar alla att läsa denna pärla. Toppbetyg 5 av 5.

– Helensboktips

———————————————————————————————–

”Boken är välskriven. Jag fängslades så av boken att jag inte kunde släppa den. Jag hade en magisk läsupplevelse i helgen vilken jag tackar dig för.”

– Valdemar, 74 år

———————————————————————————————–

”Nu har jag äntligen läst din bok och oj sicken resa du har gjort och vilka äventyr. Verkligen en fantastisk, ärlig och inspirerande bok! Jag tror att många hade haft stor nytta av att läsa den. För att våga upptäcka världen och gå utanför sin komfortzon har så otroligt många fördelar.”

Lucas, Framgångspillret